Noi imagini cu carcase pentru iPhone 5, schimbări de design depistate?

1.626 ori
<b>Noi imagini cu carcase pentru iPhone 5, schimbări de design depistate?</b>Cu câteva zile în urmă au scăpat pe web câteva imagini care aparent înfățișau rama metalică a lui iPhone 5 și conectorul său. Ei bine, acum au apărut pe web și carcase pentru noul terminal, cu accentul pe secțiunea care protejează spatele...

Cu câteva zile în urmă au scăpat pe web câteva imagini care aparent înfățișau rama metalică a lui iPhone 5 și conectorul său. Ei bine, acum au apărut pe web și carcase pentru noul terminal, cu accentul pe secțiunea care protejează spatele telefonului Apple de nouă generație.

Imagini cu aceste "capace" de culoare albă și neagră au apărut prin intermediul a două surse diferite și par a se potrivi între ele. Ambele prezintă un conector pentru docking cu mărime redusă, o informație asociată cu iPhone 5 destul de des în ultima vreme. E posibil ca Apple să fi făcut această alegere pentru a lăsa mai mult loc pentru difuzoare mai puternice. Observăm și ca jack-ul audio al telefonului a fost repoziționat în partea inferioară a lui iPhone 5, în vreme ce în partea superioară avem un senzor de cameră mai mare.

Zvonurile afirmă că Apple ar pregăti mai multe variante de culori pentru iPhone 5, în afară de cele albe și negre. Producătorul din Cupertino e cunoscut pentru coloritul viu al iPod-urilor sale, în vreme ce iPhone-urile primesc de obicei culori mai sobre sau neutre. Va face în acest an Apple iPhone-ul mai jucăuș, oferindu-l în culori mai vii? în ce privește scăparea acestor carcase țineți minte să le luați ca zvonuri, deoarece și în 2011 apăruseră niște carcase de iPhone 4S înainte de lansare și erau adaptate pentru un ecran de 4 inch, deci nepotrivite pentru acel model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×