Samsung Galaxy S III folosește Corning Gorilla Glass 2 - confirmare oficială

1.693 ori
<b>Samsung Galaxy S III folosește Corning Gorilla Glass 2 - confirmare oficială</b>Samsung Galaxy S III a debutat la nivel internațional. Display-ul de 4.8 inch cu rezoluție HD de 1280x720 pixeli este protejat cu faimoasa stică Corning Gorilla Glass ajunsă la generația a doua. A și fost dat un comunicat oficial care confirmă....

Samsung Galaxy S III a debutat la nivel internațional. Display-ul de 4.8 inch cu rezoluție HD de 1280x720 pixeli este protejat cu faimoasa stică Corning Gorilla Glass ajunsă la generația a doua. A și fost dat un comunicat oficial care confirmă.

La CES 2012 din Las Vegas și sper să nu mă înșel, au fost oferite informațiile legate de Corning Gorilla Glass 2 care ar trebuie să ofere rezistență sporită față de prima generație, dar și să fie mai subțire. Am testat pentru puțin timp Galaxy S III în shop-ul Samsung din Feeria Băneasa și nu am remarcat nimic deosebit, dar presupun că vezi asta în situațiile mai dificile.

Dacă veți achiziționa un Galaxy S III vă recomand să aveți grijă. Nicio sticlă nu este impenetrabilă și asta-i valid cel puțin la telefoanele mobile.

Samsung Galaxy S III Gorilla Glass 2 spart

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×