Samsung Galaxy S III folosește Corning Gorilla Glass 2 - confirmare oficială

1.710 ori
<b>Samsung Galaxy S III folosește Corning Gorilla Glass 2 - confirmare oficială</b>Samsung Galaxy S III a debutat la nivel internațional. Display-ul de 4.8 inch cu rezoluție HD de 1280x720 pixeli este protejat cu faimoasa stică Corning Gorilla Glass ajunsă la generația a doua. A și fost dat un comunicat oficial care confirmă....

Samsung Galaxy S III a debutat la nivel internațional. Display-ul de 4.8 inch cu rezoluție HD de 1280x720 pixeli este protejat cu faimoasa stică Corning Gorilla Glass ajunsă la generația a doua. A și fost dat un comunicat oficial care confirmă.

La CES 2012 din Las Vegas și sper să nu mă înșel, au fost oferite informațiile legate de Corning Gorilla Glass 2 care ar trebuie să ofere rezistență sporită față de prima generație, dar și să fie mai subțire. Am testat pentru puțin timp Galaxy S III în shop-ul Samsung din Feeria Băneasa și nu am remarcat nimic deosebit, dar presupun că vezi asta în situațiile mai dificile.

Dacă veți achiziționa un Galaxy S III vă recomand să aveți grijă. Nicio sticlă nu este impenetrabilă și asta-i valid cel puțin la telefoanele mobile.

Samsung Galaxy S III Gorilla Glass 2 spart

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×