Siri şi Dwayne Johnson (The Rock) sunt vedetele unui nou film, de fapt o reclamă cu ştaif (Video)

1.264 ori
<b>Siri şi Dwayne Johnson (The Rock) sunt vedetele unui nou film, de fapt o reclamă cu ştaif (Video)</b>O reclamă mai deosebită realizată de către Apple poposește astăzi pe web, clip în care vedem celebrul actor Dwayne Johnson (The Rock) alături de un coechipier mai special numit Siri. Acest material este mai mult decât un simplu video, fiind puse

Este oare vreun lucru pe care The Rock nu îl poate face? Vedetă de wrestling, vedetă la Hollywood şi un candidat la preşedinţia SUA peste 3 ani, Dwayne Johnson tocmai a lansat un film în care el şi Siri sunt protagoniştii.

The Rock x Siri

E vorba despre un scurt metraj ce are rol de reclamă pentru asistentul virtual de la Apple, dar totul este foarte bine pus la punct, regizat şi filmat. The Rock ironizează programul său foarte încărcat... făcându-l şi mai încărcat. Îl vedem cântând la instrumente muzicale chinezeşti, pictând Capela Sixtină, fiind astronaut, pilotând avioane şi multe alte nebunii. Toate acestea sunt administrate cu ajutorul lui Siri.

"Pelicula" se numeşte "The Rock X Siri: Dominate the Day" şi dacă e ceva lipsă aici atunci e vorba despre un villain pe măsură. The Rock a bifat deja filmul "Baywatch" în acest an, iar azi i-a început sezonul nou din serialul HBO "Ballers", deci chiar are un program foarte încărcat. Cât despre decizia de marketing a celor de la Apple, împingerea în faţă a lui Siri are sens acum că ne pregătim de sosirea lui Apple HomePod în următoarele luni. La urma urmei asistentul virtual este selling point-ul difuzorului inteligent, nu-i aşa?

Având în vedere calitatea producţiei de aici, nu putem să nu ne gândim că pe viitor Apple va realiza propriile filme şi seriale, după model Netflix sau Amazon. Zvonul acesta a mai apărut, dar deocamdată Apple se mulţumeşte cu serialul Planet of the Apps. Nu m-ar mira să mai vedem colaborări cu The Rock pe viitor, aceasta fiind foarte reuşită.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×