Noi imagini cu interfața lui Tizen OS Își fac apariția pe web

1.437 ori
<b>Noi imagini cu interfața lui Tizen OS Își fac apariția pe web</b>Tizen OS va avea parte de o prezentare specială în februarie la MWC 2014 și știm că vom vedea și câteva terminale interesante de la Samsung cu acest OS la bord în aceeași perioadă. Pana atunci aruncam o privire asupra unor noi capture de ecran...

Tizen OS va avea parte de o prezentare specială în februarie la MWC 2014 și știm că vom vedea și câteva terminale interesante de la Samsung cu acest OS la bord în aceeași perioadă. Pana atunci aruncam o privire asupra unor noi capture de ecran din Tizen OS. Imaginile au apărut în baza de date a serviciului de proprietăți intelectuale din Coreea.

Interesant e că acest UI e diferit față de designurile pe care le văzusem ultima oară. în imagini vedem aplicații precum dialer, contacte, messenger, calendar și zona de notificări în acțiune. Totul arată foarte bine, iar interfața e curată și bine organizată. Există și câteva similarități cu TouchWiz, precum iconurile zonei de notificări, plus câteva funcții preluate din acesta: Drive Mode și S Beam.

și galeria foto amintește de TouchWiz, dar și puțin de MeeGo OS, în vreme ce dialerul e foarte bine organizat. Zona de contacte pare puțin aglomerată și sunt tare curios să văd și ce alte funcții mai aduce acest OS. Dacă telefoanele Tizen vor veni cu același număr uriaș de funcții speciale/senzori/gesturi de pe modelele Galaxy S, va mai avea rost existența acestora?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×