Noi imagini cu iPhone V3, functia de video chat in actiune

2.138 ori
<b>Noi imagini cu iPhone V3, functia de video chat in actiune</b>Pe ultima suta de metri inainte de anuntul noului iPhone astazi, la WWDC, au aparut si cateva imagini cu acest terminal, prezentand functia de video chat in actiune. Dupa cum puteti vedea, handsetul vine cu o camera frontala care suporta chat video, dar...

Pe ultima suta de metri inainte de anuntul noului iPhone astazi, la WWDC, au aparut si cateva imagini cu acest terminal, prezentand functia de video chat in actiune.

Dupa cum puteti vedea, handsetul vine cu o camera frontala care suporta chat video, dar nu putem baga mana in foc ca aceste imagini sunt autentice si reale. In vreme ce lipsa functiei de videoconferinta de pe primul iPhone a starnit proteste din partea celor care de abia asteptau terminalul, iata ca aceasta problema a fost uitata in ultimii ani si aceasta dotare nu ne mai impresioneaza.

Apple iPhone V3

Va reamintim ca astazi la ora 20:00 (ora Romaniei), mai-marii Apple vor deschide showul WWDC 2009, in cadrul caruia vor anunta noul Apple iPhone, poate chiar si un netbook Apple si, speram noi si acel accesibil iPhone nano de 4GB.

[Via: Boygeniusreport.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×