Noi imagini cu LG Chocolate L704i

2.445 ori
<b>Noi imagini cu LG Chocolate L704i</b>In caz ca ati ratat terminalul&nbsp; LG Chocolate L704i printre toate handseturile NTT DoCoMo, va prezentam o serie de imagini varianta asiatica a celebrului telefon de la LG: L704i este un terminal care nu va poposi vreodata in SUA si banuim ca nici...

In caz ca ati ratat terminalul  LG Chocolate L704i printre toate handseturile NTT DoCoMo, va prezentam o serie de imagini varianta asiatica a celebrului telefon de la LG:

L704i este un terminal care nu va poposi vreodata in SUA si banuim ca nici Europa nu va fi onorata cu prezenta sa. In timp ce modelul original Chocolate se vinde ca painea calda si upgrade-ul sau se va lansa pe 9 iulie, NTT DoCoMo ofera "bunatatile" din imagine avidului public asiatic. In mijlocul unui monopol iPhone asupra media, o gura de oxigen marca LG poate racori mintile incinse de terminalul celor de la Apple:

Desi pentru multi fani ai lui LG Chocolate o excursie in Asia suna tentanta, ocolul Pamantului doar pentru a cumpara un L704i nu e o alternativa pentru publicul cu venit mic sau mediu. Oare ce s-ar fi intamplat daca iPhone ar fi fost un telefon destinat exclusiv pietei din SUA? Am fi vazut emigrari in masa, cu "hoarde" de cumparatori gonind catre taramul terminalului de la Apple. Pe cand un telefon exclusiv european sau chiar exclusiv romanesc?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×