Toshiba Portege G900 scos din cutie - clipul complet

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 7.172 ori
<b>Toshiba Portege G900 scos din cutie - clipul complet</b>HTC poate fi primul nume care vine in minte cand ne gandim la piata Pocket PC-urilor, dar Toshiba se poate dovedi un competitor de top in domeniu. Puteti vedea o scurta analiza celui mai nou Pocket PC de la Toshiba, G900 Portege dand click pe imaginea...

HTC poate fi primul nume care vine in minte cand ne gandim la piata Pocket PC-urilor, dar Toshiba se poate dovedi un competitor de top in domeniu. Puteti vedea o scurta analiza celui mai nou Pocket PC de la Toshiba, G900 Portege dand click pe imaginea urmatoare, pentru a fi directionati la clipul video:

G900 pare a fi un gadget mult mai puternic decat majoritatea terminalelor care ruleaza Windows, incorporand un procesor Marvell PXA270 la 520MHz. Pocket PC-ul include si un touchscreen de 3 inch la o formidabila rezolutie de 800x480 pixeli. Noul Toshiba ruleaza Windows Mobile 6 si suporta UMTS/HSDPA, sosind echipat si cu o camera de 2 megapixeli si o tastatura QWERTY de tip slide-out.

G900 nu este lipsit de defecte, deoarece toate dotarile sale au un pret: grosimea si greutatea destul de mare a terminalului. Ca un feature interesant este demn de mentionat faptul ca Portege soseste cu un cablu care converteste portul microUSB intr-unul standard USB. Ce inseamna acest lucru? Utilizatorii vor putea mari memoria Pocket PC-ului cu flash driver-uri USB sau chiar cu harduri portabile.

Sa fie G900 rivalul de temut al lui HTC Touch? Doar un review complet ne va putea da verdictul....

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×