Toshiba Portege G900 va fi lansat in curand

1.897 ori
<b>Toshiba Portege G900 va fi lansat in curand</b>Se pare ca noul smartphone de la Toshiba a facut o vizita in Paris, dupa cum puteti observa si din numele frantuzesc ales pentru modelul G900. G900 este un slider orizontal, care include un ecran de 3 inch la o rezolutie de 800x480 pixeli, USB, o camera...

Se pare ca noul smartphone de la Toshiba a facut o vizita in Paris, dupa cum puteti observa si din numele frantuzesc ales pentru modelul G900.

G900 este un slider orizontal, care include un ecran de 3 inch la o rezolutie de 800x480 pixeli, USB, o camera de 2 megapixeli, Wi-Fi, bluetooth si GPRS. Este G900 un terminal 3G? Cu siguranta, acesta suportand si conectivitate 3G+, pe langa standardul 3G. Noul smartphone sta bine si la capitolul RAM incorporand 64MB.

G900 va fi pus in vanzare in acesta luna in Europa si Japonia la pretul de 600 de euro. Cu un astfel de pret, smartphone-ul este mai ieftin decat ne-am fi asteptat avand in vedere dotarile sale si cu 10% mai ieftin decat varianta Hermes de la Dopod. Oare merita acest terminal o suma aproximativ egala cu cea pe care o vom plati pentru iPhone? Putem doar sa asteptam de-a lungul celor 2 zile ramase pana la marea lansare a terminalului de la Apple, pentru o comparatie pertinenta.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×