Mai ușor cu customizarea acolo În spate! Google trage de urechi Samsung pentru bloatware și custom UI

Autor:  | Publicat în:  Google 1.931 ori
<b>Mai ușor cu customizarea acolo În spate! Google trage de urechi Samsung pentru bloatware și custom UI</b>Un lucru de care toată lumea se plânge când vine vorba de un Galaxy S este bloatware-ul cu care vine un astfel de telefon și toată acea customizare din jurul lui Android. Ei bine iată că Google a pus destul de multă presiune pe Samsung încât să...

Un lucru de care toată lumea se plânge când vine vorba de un Galaxy S este bloatware-ul cu care vine un astfel de telefon și toată acea customizare din jurul lui Android. Ei bine iată că Google a pus destul de multă presiune pe Samsung încât să o lase mai moale cu personalizarea.

Aparent oficialii Google care au participat la CES nu au fost mulțumiți de noul Magazine UX de pe ecranul tabletelor Samsung de nouă generație. Acest Magazine UX e practic un soi de Flipboard combinat cu Metro UI, ceea ce a rănit retina oficialilor Google. Ei nu au ezitat să tragă de urechi Samsung și tensiuni mai vechi dintre companii au reapărut.

Cele două părți au stat la aceeași masă la CES și au pus la punct o serie de elemente de interfață comune pentru Android stock și TouchWiz, care trebuie respectate de acum încolo. Mă întreb dacă oare nu e prea târziu că aceste discuții să mai influențeze interfața lui Galaxy S5, care conform scăpărilor recente pare deja finalizata și e destul de diferită de cea stock Android.

Deocamdată Google și Samsung refuză să comenteze pe seama acestui subiect, dar va fi interesant de văzut care sunt concesiile sud coreenilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×