Noi imagini cu Oppo N3 ajung pe web Înainte lansării de pe 29 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.914 ori
<b>Noi imagini cu Oppo N3 ajung pe web Înainte lansării de pe 29 octombrie</b>Un alt device ce este așteptat cu sufletul la gură de către iubitorii de fotografie este și Oppo N3, terminal ce va fi lansat oficial pe data de 29 octombrie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Singapore. Odată cu acest anunț, pe web și-au...

Un alt device ce este așteptat cu sufletul la gură de către iubitorii de fotografie este și Oppo N3, terminal ce va fi lansat oficial pe data de 29 octombrie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Singapore. Odată cu acest anunț, pe web și-au făcut apariția și o serie de imagini randate ce prezintă telefonul în noi variante de culoare.

Din câte putem observa, Oppo N3 va adopta același sistem de cameră rotativă pe care l-am remarcat pe modelul Oppo N1, cât și diagonala sa de 5.9 inch, componentă ce îl transformă într-un adevărat phablet. Printre dotările sale vom avea un procesor quad-core Snadpragon 805, 3 GB memorie RAM și o cameră foto rotativă de 13 megapixeli.

Noi imagini cu Oppo N3 ajung pe web Înainte lansării de pe 29 octombrie

Așa cum am fost informați anterior de către o serie de teasere ale companiei chineze, Oppo N3 va beneficia de o carcasă realizată dintr-un aliaj de litiu cu aluminiu și inserții de oțel inoxidabil.

Noi imagini cu Oppo N3 ajung pe web Înainte lansării de pe 29 octombrie

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×