Sharp Aquos Crystal, telefonul cu display aproape edge-to-edge disponibil prin intermediul operatorului Sprint

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.239 ori
<b>Sharp Aquos Crystal, telefonul cu display aproape edge-to-edge disponibil prin intermediul operatorului Sprint</b>După ce a fost anunțat oficial în luna august a acestui an, iată că începând de astăzi, Sharp Aquos Crystal, telefonul ce a impresionat printr-un panou frontal cu ecran aproape edge-to-edge, este acum disponibil prin rețeaua operatorului american...

După ce a fost anunțat oficial în luna august a acestui an, iată că începând de astăzi, Sharp Aquos Crystal, telefonul ce a impresionat printr-un panou frontal cu ecran aproape edge-to-edge, este acum disponibil prin rețeaua operatorului american Sprint.

Aflăm că prețul la liber practicat de către către acest operator este de 240$, sumă pentru care vom primi un device cu display HD de 5 inch ce aduce un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

De asemenea, primim și tehnologie Harman Kardon Audio, o cameră frontală de 1.2 megapixeli, un GPU Adreno 305 și o baterie de 2040 mAh ce asigură până la 11 ore de autonomie în modul convorbire. Cu toate acestea, Sharp Aquos Crystal este un device destul de gros, talia sa măsurând 10 mm, în timp ce greutatea ajunge la valoarea de 141 grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×