Noi imagini cu panoul frontal al lui iPhone 5C Își fac apariția

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.325 ori
<b>Noi imagini cu panoul frontal al lui iPhone 5C Își fac apariția</b>După 2 săptămâni de popularitate a numelui iPhone Lite, iată că iPhone 5C s-a împământenit și toate sursele din media numesc astfel iPhone-ul de buget. Terminalul are din nou imagini hands on publicate pe web astăzi, de această dată cu panoul...

După 2 săptămâni de popularitate a numelui iPhone Lite, iată că iPhone 5C s-a împământenit și toate sursele din media numesc astfel iPhone-ul de buget. Terminalul are din nou imagini hands on publicate pe web astăzi, de această dată cu panoul sau frontal.

Aflați că iPhone 5C a primit recent aprobarea FCC și cu câteva zile am văzut și ambalajul din plastic al handsetului, care confirmă numele său. Imaginile pe care le vedeți mai sus au fost postate pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Am aflat și că acest model ar putea adopta camera de 8 megapixeli a lui iPhone 5 și știam deja că va păstra în mare și designul acestui smartphone.

Mă aștept să avem un ecran de 4 inch inclus, un procesor puțin mai vechi decât cel de pe iPhone 5 și probabil 16 GB memorie internă, sau poate chiar 8 GB în varianta cu preț minim. Suntem în luna august, deci pe undeva pe la jumătatea lui septembrie ar trebui să vedem fie un debut al lui iPhone 5C, fie invitații de presă trimise pentru un eveniment din octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×