Noi imagini cu Sony Ericsson BeiBei

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.338 ori
<b>Noi imagini cu Sony Ericsson BeiBei</b>Sony Ericsson isi permite sa "scape" destul terminale mobile, de vreme ce portofoliul sau de lansari este oricum destul de bogat pentru a surprinde publicul. Cel mai nou handset pe lista de "scapari" este BeiBei, telefon prezentat in imaginea urmatoare:...

Sony Ericsson isi permite sa "scape" destul terminale mobile, de vreme ce portofoliul sau de lansari este oricum destul de bogat pentru a surprinde publicul. Cel mai nou handset pe lista de "scapari" este BeiBei, telefon prezentat in imaginea urmatoare:

Nu ni se garanteaza totusi faptul ca terminalul va intra in productie, de vreme ce acesta poate fi doar un prototip, cum a fost cazul lui M610i. Sony Ericsson BeiBei soseste cu UIQ 3.3 si arata destul de bine in noua sa nuanta de culoare, fata de ultima oara cand isi facea aparitia sub forma de zvon. Se pare ca avem de-a face un terminal din seria Walkman, sau cel putin asa afirma cei de pe blogul neoficial Sony Ericsson.

Sony Ericsson Bei Bei

Ar fi bizar ca acest smartphone subtire sa faca parte din celebra linie de telefoane multimedia, cu accent pe functii muzicale, dar totul e posibil in tabara producatorului asiatico-suedez. Acum putem doar sa asteptam imagini noi cu Sony Ericsson Paris, eventual noi concepte din seria P sau urmasul lui XPERIA X1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×