Noi imagini cu telefoane Dell isi fac aparitia pe un site oficial chinez

2.228 ori
<b>Noi imagini cu telefoane Dell isi fac aparitia pe un site oficial chinez</b>Handseturile Dell Mini 3T1 si Mini 3iX au fost postate recent pe site-ul unei autoritati chineze, care mentioneaza detalii in legatura cu noile modele. Aparent, acestea au primit aprobarile pentru utilizarea retelelor din China in aceasta luna, deci ne...

Handseturile Dell Mini 3T1 si Mini 3iX au fost postate recent pe site-ul unei autoritati chineze, care mentioneaza detalii in legatura cu noile modele. Aparent, acestea au primit aprobarile pentru utilizarea retelelor din China in aceasta luna, deci ne apropiem de lansarea lor.

Dell Mini 3T1 suporta conectivitate 3G de tip TD-SCDMA, promovata de catre operatorul China Mobile, ceea ce inseamna ca aceasta companie va pune in vanzare handsetul. E foarte posibil ca OS-ul Android de pe acest telefon sa fie customizat de China Mobile, ca si in cazul ultimului model Dell care a intrat in portofoliul operatorului. Versiunea modificata de Android poarta numele de Ophone.

Dell Mini 3T1

Handsetul Mini 3T1 foloseste un design dreptunghiular, diferit de cel al lui Mini 3i, primul smartphone Dell care a debutat in China in 2009, dar si diferit fata de modelul Aero, anuntat de catre Dell pentru piata din SUA. Dell Mini 3T1 incorporeaza un ecran mai scurt decat restul telefoanelor, folosind restul de spatiu pentru 3 butoane plasate sub display si o zona circulara care indica prezenta posibila a unui alt buton.

Dell 3iX

Acelasi handset vine cu o camera de 2 megapixeli, in vreme ce Mini 3iX suporta standardul de conectivitate WCDMA, folosit de operatorul China Unicom. Acest al doilea telefon foloseste display-ul de mari dimensiuni si designul rotunjit pe care le-am vazut vazut la modelele Aero si Mini 3i. Nu stim daca terminalul ruleaza Android sau alt OS, iar preturile si datele de lansare raman si ele mistere.

Dell 3iX

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×