Urmatoarea generatie de Google Docs, acum cu mai multe detalii

Autor:  | Publicat în:  Google 1.341 ori
<b>Urmatoarea generatie de Google Docs, acum cu mai multe detalii</b>Google a organizat ieri un eveniment cu subiectul "cloud computing", pe numele sau Atmosphere, in cadrul caruia si-au facut aparitia 400 de specialisti IT. Cu aceasta ocazie au fost facute publice primele detalii despre imbunatatirile aduse serviciului...

Google a organizat ieri un eveniment cu subiectul "cloud computing", pe numele sau Atmosphere, in cadrul caruia si-au facut aparitia 400 de specialisti IT. Cu aceasta ocazie au fost facute publice primele detalii despre imbunatatirile aduse serviciului Google Docs.

Printre imbunatatirile aduse lui Docs se numara o mai usoara amplasare a imaginilor, sistemul buletts and numbering a fost upgradat, iar in spreadsheet-uri putem acum folosi o bara de editare a formulelor si functii precum "cell autocomplete", drag and drop pentru coloane si alte asemenea feature-uri noi.

Au fost aduse imbunatatiri si functiei de upload a documentelor, astfel ca mutarea fisierelor de pe hard in sistemul cloud a fost usurata. Documentele importate isi pastreaza structura originala, astfel ca puteti edita cu usurinta din browser continuturile preferate, fara a fi nevoie sa umblati la formatare.

Noile tehnologii ale browserelor, precum procesarea rapida JavaScript cresc viteza lui Google Docs si chiar si spreadsheet-urile de mari dimensiuni se vor misca rapid. Google Docs este mai bun acum si la capitolul capacitate de colaborare, permitand lucrul simultan a pana la 50 de persoane la acelasi proiect.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×