Urmatoarea generatie de Google Docs, acum cu mai multe detalii

Autor:  | Publicat în:  Google 1.346 ori
<b>Urmatoarea generatie de Google Docs, acum cu mai multe detalii</b>Google a organizat ieri un eveniment cu subiectul "cloud computing", pe numele sau Atmosphere, in cadrul caruia si-au facut aparitia 400 de specialisti IT. Cu aceasta ocazie au fost facute publice primele detalii despre imbunatatirile aduse serviciului...

Google a organizat ieri un eveniment cu subiectul "cloud computing", pe numele sau Atmosphere, in cadrul caruia si-au facut aparitia 400 de specialisti IT. Cu aceasta ocazie au fost facute publice primele detalii despre imbunatatirile aduse serviciului Google Docs.

Printre imbunatatirile aduse lui Docs se numara o mai usoara amplasare a imaginilor, sistemul buletts and numbering a fost upgradat, iar in spreadsheet-uri putem acum folosi o bara de editare a formulelor si functii precum "cell autocomplete", drag and drop pentru coloane si alte asemenea feature-uri noi.

Au fost aduse imbunatatiri si functiei de upload a documentelor, astfel ca mutarea fisierelor de pe hard in sistemul cloud a fost usurata. Documentele importate isi pastreaza structura originala, astfel ca puteti edita cu usurinta din browser continuturile preferate, fara a fi nevoie sa umblati la formatare.

Noile tehnologii ale browserelor, precum procesarea rapida JavaScript cresc viteza lui Google Docs si chiar si spreadsheet-urile de mari dimensiuni se vor misca rapid. Google Docs este mai bun acum si la capitolul capacitate de colaborare, permitand lucrul simultan a pana la 50 de persoane la acelasi proiect.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×