Noi imagini cu telefoanele Nokia din 2012, expuse astazi la New York

Autor:  | Publicat în:  Nokia 60.000 ori
<b>Noi imagini cu telefoanele Nokia din 2012, expuse astazi la New York</b>Acum ca stim ce fel de tehnologii va folosi Nokia in 2010, pe al sau telefon prototip Morph, a venit momentul sa vedem ce ne rezerva anul 2012, in ce priveste telefoanele mobile "made in Finland". Designerii de la Provoke, companie care lucreaza cu Nokia...

Acum ca stim ce fel de tehnologii va folosi Nokia in 2010, pe al sau telefon prototip Morph, a venit momentul sa vedem ce ne rezerva anul 2012, in ce priveste telefoanele mobile "made in Finland". Designerii de la Provoke, companie care lucreaza cu Nokia expun 3 telefoane ale viitorului astazi in cadrul expozitiei HARDCORE New Finish Design din New York.

Cele 3 telefoane sunt  Nokia Express, Share si Feel, pe care le puteti admira in imaginile atasate acestui articol. Nokia Express isi va schimba culoarea in mod electronic, in functie de starea utilizatorului sau. Share este destinat grupurilor aparte de utilizatori, fiind un concept urban, care permite posesorilor sai sa impartaseasca informatii si experiente, comunicand prin intermediul simbolurilor si al codurilor. Spre exemplu, telefon Share din imagine este destinat skateboarderilor.

Nokia Share

Nokia Feel este un handset extrem de interesant, care va fi atractiv pentru cupluri. Telefonul va permite o comunicare personala si intensa intre 2 iubiti, care isi vor transmite atingeri prin intermediul handsetului. Procesul va fi realizat cu ajutorul unei metode de feedback tactil extrem de avansata. Sa intelegem ca in 2012 vom reusi sa "gadilam" persoana draga prin intermediul telefonului mobil Nokia?

Nokia Feel

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×