Noi imagini cu telefonul full touchscreen Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.100 ori
<b>Noi imagini cu telefonul full touchscreen Sony Ericsson</b>Va prezentam cu ceva timp in urma un clip video cam neclar, ce includea un super-telefon Sony Ericsson full touchscreen, care isi etala functiile si mecanismul glisant. Iata ca acum beneficiem de o imagine mai clara, daca nici vorba de specificatii sau...

Va prezentam cu ceva timp in urma un clip video cam neclar, ce includea un super-telefon Sony Ericsson full touchscreen, care isi etala functiile si mecanismul glisant. Iata ca acum beneficiem de o imagine mai clara, daca nici vorba de specificatii sau data de lansare.

Exact ca si Nokia N95, handsetul va fi un dual slide, sau mai bine zis un dual slide + 1. Miscati partea glisanta a telefonului in sus si veti dezvalui butoanele multimedia; miscati-o in jos si veti avea acces la camera digitala incorporata. Cat despre cea de-a treia metoda de slide, aceasta este una clasica, ce ne duce cu gandul la XPERIA X1, dezvaluind o tastatura QWERTY sub ecranul telefonului.

Au existat speculatii ca acesta ar fi un alt handset din seria XPERIA, dar indiciile arata ca vom avea de-a face mai degraba cu un Cyber-shot sau un Walkman, eventual un hibrid dintre cele 2 serii. Un lucru e sigur: terminalul va rivaliza cu iPhone, cu Nokia N95 si Nokia N96, in special la capitolul functii multimedia si le va depasi pe toate 3, fiind dotat cu tastatura QWERTY.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×