Telefonul Plica ne face sa uitam de iPhone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.334 ori
<b>Telefonul Plica ne face sa uitam de iPhone</b>Plica este un telefon concept care foloseste 2 display-uri touchscreen in loc de unul, oferind experienta iPhone inmultita cu doi, intr-un stil ce aminteste mai degraba de Nintendo DS. Unul dintre ecrane poate fi utilizat ca o tastatura virtuala, in vreme...

Plica este un telefon concept care foloseste 2 display-uri touchscreen in loc de unul, oferind experienta iPhone inmultita cu doi, intr-un stil ce aminteste mai degraba de Nintendo DS.

Unul dintre ecrane poate fi utilizat ca o tastatura virtuala, in vreme ce celalalt va fi display-ul standard, utilizat pentru browsing web, sau functii multimedia. De asemenea, puteti vizualiza continuturi pe cele 2 ecrane simultan, unindu-le si formand un display de dimensiuni mai mari. Acest Plica este atat un telefon cat si un "Internet device", avand functiile unui mini-laptop, iar portul sau USB si jackul pentru casti sunt plasate in spatiul dintre ecrane.

Plica

Veti putea folosi doar jumatate din Plica, daca asta doriti, pentru o experienta gen iPhone, iar telefonul se va comporta exact ca handsetul celor de la Apple, fie ca e vorba de web browsing sau interfata. Conceptul apartine lui James Piatt si ramane de vazut daca va sosi vreodata pe piata, desi aceasta idee ar fi destul de buna incat sa faca produsul un hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×