Huawei P10 ar urma să vină și într-o variantă cu display curbat; imagini cu iz oficial ajung pe web!

1.153 ori
<b>Huawei P10 ar urma să vină și într-o variantă cu display curbat; imagini cu iz oficial ajung pe web!</b>Vedeam anterior o imagine nu tocmai credibilă care ni-l prezenta pe Huawei P10, un telefon ce ar putea fi lansat mai devreme, poate chiar în cadrul MWC 2017. Astăzi pe web își fac apariția noi imagini, de această dată materiale cu iz oficial ce ne dezvălu

În ultima perioadă au început să se înmulțească și numărul de leak-uri referitoare la flagship-ul Huawei P10 ce este așteptat abia la primăvară. Am văzut și câteva imagini, iar ultimul astfel de material pe care vi l-am prezentat și noi chiar aici, ne indica faptul că vom primi în continuare un scanner de amprente amplasat pe spate. Astăzi însă, o serie de imagini cu iz oficial ne prezintă două variante diferite pentru acest nou model din seria P.

Huawei P10

Una dintre acestea va adopta un display standard și un scanner de amprente amplasat pe spate, pe când un model mai special va sosi cu display curbat și scanner de amprente integrat sub forma unui buton home inclus în panoul frontal. Nu putem ști cât de reale sunt aceste imagini, putând fi cu ușurință opera unui fan în Photoshop..

Huawei P10

Se remarcă și camera duală cu certificare Leica, iar lângă aceasta se pare că avem un soi de bliț circular. Ca dotări ne așteptăm la un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD pe acest dispozitiv, la un procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 și la 6 GB memorie RAM pe varianta exclusivistă cu display curbat. Vedem și data de 10 aprilie menționată pe lockscreen-ul acestor reprezentări grafice, o dată apropiată de cea a lansării lui P9 din acest an și anume 6 aprilie.

Rămâne să vedem ce alte informații vor mai ajunge în mediul online în perioada următoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×