Noi imagini oficiale cu HTC DLX, telefon 1080p de 5 inch; DLX, varianta chineză a lui HTC Droid DNA vine luna viitoare!

1.837 ori
<b>Noi imagini oficiale cu HTC DLX, telefon 1080p de 5 inch; DLX, varianta chineză a lui HTC Droid DNA vine luna viitoare!</b>DLX, DNA, J Butterfly... 3 nume ale aceluiași terminal se pare. E interesant că HTC a ales să lanseze noul său telefon cu ecran de 5 inch 1080p în 3 versiuni diferite, în funcție de regiunea globului în care debutează. Astfel, noul model a...

DLX, DNA, J Butterfly... 3 nume ale aceluiași terminal se pare. E interesant că HTC a ales să lanseze noul său telefon cu ecran de 5 inch 1080p în 3 versiuni diferite, în funcție de regiunea globului în care debutează. Astfel, noul model a debutat în Japonia sub numele de HTC J Butterfly, va veni în China luna viitoare sub numele de HTC DLX și în SUA sub numele de HTC Droid DNA.

Nu m-aș mira ca și în Europa să avem alt branding, deoarece sincer vorbind nici DNA, nici DLX și nici J Butterfly nu sună a nume bun pentru un flagship. Poate un HTC One DNA? în fine, ce ne interesează aici e faptul că site-ul chinez eprice.com a publicat imagini de presă cu acest smartphone, aflat la granița dintre telefon si phableturi. El va sosi pe negru, alb sau maron și arata destul de bine, amintind ușor de o combinație între HTC One X și HTC Incredible S sau HTC Sensation XL. Debutul în China are loc pe 6 decembrie, iar DLX aduce un display de 1920 x 1080 pixeli, Android Jelly Bean, un procesor quad core Snadpragon S4 Pro și 2 GB RAM.

HTC Droid DNA

Ce mă intrigă cel mai mult la acest terminal e capacitatea bateriei sale, care în Japonia este de 2020 mAh, în vreme ce în SUA se pare că ar fi de 2300 sau chiar 2500 mAh, iar având în vedere ecranul său 1080p, mă aștept să avem nevoie de fiecare volt disponibil. și asta în condițiile în care există și telefoane ca Motorola Droid RAZR MAXX cu capacitate de 3300 mAh a bateriei, deci poate că o baterie mai puternică ar fi binevenită.

HTC DLX

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×