Produse evoMAG.ro

Samsung Reclaim, intr-o serie de imagini proaspete si despachetarea (video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.654 ori
<b>Samsung Reclaim, intr-o serie de imagini proaspete si despachetarea (video)</b>Terminalul din imaginea de mai jos este Samsung Reclaim M560, el urmand sa fie lansat in data de 16 august, desi nu se cunosc exact detalii despre debutul acestuia. Avem de-a face cu un slider QWERTY care va atrage un public tanar si avid de servicii de...

Terminalul din imaginea de mai jos este Samsung Reclaim M560, el urmand sa fie lansat in data de 16 august, desi nu se cunosc exact detalii despre debutul acestuia.

Avem de-a face cu un slider QWERTY care va atrage un public tanar si avid de servicii de mesagerie si social networking. In plus Reclaim vine cu un display landscape de 2.3 inchi, cu rezolutie QVGA, o camera de 2 megapixeli, GPS si o baterie Li-Ion de 1200 mAh.

Pe lista de dotari a noului Samsung se mai afla si un player video si audio, plus un slot pentru carduri microSD/microSDHC, iar camera mentionata mai sus ofera si suport pentru inregistrare video. Acum ramane de vazut daca handsetul va poposi doar pe continentul american sau si la noi.

via gsmdome

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×