Noi informatii despre HTC Sedna

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.428 ori
<b>Noi informatii despre HTC Sedna</b>Iata ca in sfarsit avem mai multe detalii despre mult-asteptatul HTC Sedna, cunoscut si ca P6550, terminal pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: Fericitii posesori ai acestui handset vor beneficia de conectivitate HSDPA la viteze de pana la...

Iata ca in sfarsit avem mai multe detalii despre mult-asteptatul HTC Sedna, cunoscut si ca P6550, terminal pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Fericitii posesori ai acestui handset vor beneficia de conectivitate HSDPA la viteze de pana la 7.2Mbps. Terminalul include un display de tip touchscreen de3.5 inch, o camera de 3 megapixeli, cu functie autofocus si sloturi pentru carduri de memorie SD/MMC. In caz ca sunteti ingrijorat ca acest telefon v-ar putea fi furat, puteti sa folositi sistemul de securitate incorporate, care se bazeaza pe idenfitifcarea posesorului terminalului prin scanarea amprentelor sale.

Sunteti pregatiti pentru o serie de feature-uri originale? Se pare ca Sedna va include si un cititor de carti de credit si o baterie foarte rezistenta. La capitolul hardware, aruncand o privire pe lista de specificatii tehnice ale acestui handset, observam prezenta a 64MB RAM, 256MB ROM si a conectivitatii Bluetooth si WiFi, fiind inclus si GPS asistat. Detaliile in legatura cu pretul lui HTC Sedna si data sa de lansare sunt inca necunoscute, dar asteptam cu nerabdare un comunicat oficial care sa contina aceste informatii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×