Cap de dus cu MP3 player inclus, pentru un dus mai placut

1.139 ori
<b>Cap de dus cu MP3 player inclus, pentru un dus mai placut</b>Acest concept cu un design sexy este destinat persoanelor care adora sa isi exerseze vocea in timp ce fac dus dimineata. Este vorba despre un combo, cap de dus-MP3 player care arata destul de bine, dupa cum puteti observa: Speakerul este montat pe zid si...

Acest concept cu un design sexy este destinat persoanelor care adora sa isi exerseze vocea in timp ce fac dus dimineata. Este vorba despre un combo, cap de dus-MP3 player care arata destul de bine, dupa cum puteti observa:

Speakerul este montat pe zid si actioneaza drept suport pentru capul de dus. De asemenea acesta va incarca playerul si daca doriti sa tineti dusul deasupra capului sau sa controlati functiile muzicale, va trebui doar sa desprindeti gadgetul de perete. Cum se face ca intotdeauna cele mai interesante designuri apar in cazul conceptelor? Oare de ce terminale banale si plictisitoare ajung in magazine, in timp ce astfel de gadgeturi vor sfarsi sub forma de concept pe vecie?

Daca acest cap de dus are si functii de inregistrare audio, am putea asista la nasterea unor noi staruri, direct de sub jetul de apa din baie. Tot ce trebuie sa faca melomanii este sa cante la unison cu hiturile preferate pe care capul de dus la va oferi dupa pofta utilizatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×