Detalii despre HP iPAQ 600

1.303 ori
<b>Detalii despre HP iPAQ 600</b>Terminalul pe care il puteti admira in imaginea urmatoare este doar un concept, produs de mintea unui fan HP, care a anticipat modelul iPAQ 600: HP va reintra in competitia acerba de pe piata smartphone-urilor datorita noului iPAQ600, care va fi anuntat...

Terminalul pe care il puteti admira in imaginea urmatoare este doar un concept, produs de mintea unui fan HP, care a anticipat modelul iPAQ 600:

HP va reintra in competitia acerba de pe piata smartphone-urilor datorita noului iPAQ600, care va fi anuntat oficial luna viitoare. Terminalul va suporta conectivitate 3G HSDPA, care va permite browserilor infocati sa navigheze online la viteze mai mult decat decente. Noul HP include un procesor de 520MHz, 128MB RAM si ruleaza Windows Mobile 6 Professional impruena cu Office Mobile. IPAQ600 include o camera de 3 megapixeli, care va permite utilizatorilor sa imortalizeze persone dragi sau evenimente importante oriunde si oricand.

Acesta este doar unul dintre modelele pe care HP le pregateste pentru urmatoarele luni, producatorul planuind sa intre in forta pe piata terminalelor mobile superdotate. Astfel, Palm si HTC vor primi un concurent pe masura, care imparte publicul tinta si cu celebrul Jesus Phone, iPhone-ul celor de la Apple. Va reusi producatorul sa se impuna, in era touchscreenurilor si a tehnologiei 3G? Vom afla odata cu lansarea oficiala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×