Noi informatii despre terminalele HTC ce urmeaza a fi lansate

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.205 ori
<b>Noi informatii despre terminalele HTC ce urmeaza a fi lansate</b>In cazul in care imaginile "scapate" cu noile smartphone-uri HTC nu au fost de ajuns pentru a domoli fanii acestui brand beneficiem si de o lista de specificatii, valabile pentru modelele Touch Diamond, Touch Pro si Touch Dual Pro. Daca numele anterior...

In cazul in care imaginile "scapate" cu noile smartphone-uri HTC nu au fost de ajuns pentru a domoli fanii acestui brand beneficiem si de o lista de specificatii, valabile pentru modelele Touch Diamond, Touch Pro si Touch Dual Pro.

Daca numele anterior mentionate nu suna familiar, va trebui sa aflati ca HTC Touch Diamond este terminalul Diamond, Touch Pro este Raphael, iar Touch Dual Pro este un update al lui HTC Touch Dual. Lista de specificatii nu a fost 100% confirmata, dar stim ca noile handseturi vor rula Windows Mobile 6.1 Professional si vor folosi procesoare Qualcomm MSM 7201A la 528MHz. Diamond va masura 51x99x10.7mm si va include o memorie interna de 4GB (Samsung MoviNAND), in vreme ce Raphael va masura 51x99x17mm si va fi dotat cu TV out.

Noile HTC-uri vor dispune de 256MB ROM si 128MB RAM, suportand conectivitate HSDPA/HSUPA (7.2MB) si incluzand pe lista de feature-uri display-uri VGA cu diagonala de 2.8 inch, WiFi, Bluetooth 2.0 cu EDR si eGPS. Omniprezenta camera digitala va avea in acest caz o rezolutie de 3.1 megapixeli si va fi insotita de o camera secundara pentru videoconvorbiri. In cele din urma, aflam ca noile terminale HTC vor include radio FM, slot pentru carduri microSD si baterii de 900mAh.

Nu cunoastem inca o data de lansare pentru cele 3 handseturi, dar avem o banuiala ca o vom afla in data de 6 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×