BlackBerry 9000 la vanzare pe eBay "la liber"

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.206 ori

Terminalul din imaginea urmatoare este mult-asteptatul BlackBerry 9000, care a fost in mod surprinzator descoperit pe eBay, chiar inainte ca licitatia sa sa se termine.   Vanzatorul acestui telefon promite ca handsetul este deblocat si ca el este...

Terminalul din imaginea urmatoare este mult-asteptatul BlackBerry 9000, care a fost in mod surprinzator descoperit pe eBay, chiar inainte ca licitatia sa sa se termine.

 BlackBerry 9000 de vanzare pe eBay

Vanzatorul acestui telefon promite ca handsetul este deblocat si ca el este deja prezent in stoc si gata de a fi livrat castigatorului licitatiei. Pe lista sa de feature-uri (de pe eBay) descoperim conectivitate 3G, EDGE, WiFi si Bluetooth, feature-uri standard pentru majoritatea telefoanelor moderne. Nu stim cat de real/legal este acest BlackBerry, dar nu este prima oara cand aflam ca modelul 9000 este disponibil mai devreme decat s-ar fi cuvenit.

Producatorul canadian RIM nu a comentat inca asupra zvonurilor care afirma ca smartphone-ul sau ar fi deja disponibil, mai mult sau mai putin legal. In cazul in care doriti sa aflati cum a evoluat acest brand si cum am ajuns sa beneficiem de BlackBerry 9000, puteti arunca o privire asupra acestui articol. Trebuie sa mentionam si faptul ca in cadrul licitatiei de pe eBay mentionata anterior, vanzatorul afirma ca BlackBerry 9000 va fi lansat in august 2007, nestiind probabil in ce an suntem.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×