Noi module Moto Mod apar la un hackaton dedicat: de la alerte legate de bebeluşi la un etilotest și încărcător solar (Video)

950 ori
<b>Noi module Moto Mod apar la un hackaton dedicat: de la alerte legate de bebeluşi la un etilotest și încărcător solar (Video)</b>Numărul de module asociate smartphone-ului Moto Z este pe cale să crească în perioada următoare și asta pentru că Motorola a pus la cale de curând un hackaton dedicat dezvoltării de asemenea accesorii. Printre noutățile prezentate aici avem o carcasă

Lenovo şi Motorola au demarat cu ceva vreme în urmă o serie de evenimente legate de modulele Moto Mods pentru handseturile Moto Z. Acele hackatonuri aveau rolul de a aduce în prim plan dezvoltatorii şi inginerii ce veneau cu idei noi de module. Azi aflăm că ultimul hackaton de genul, cel din San Francisco a generat câteva concepte interesante.

Moto Mods

E vorba despre un etilotest, dar şi un gadget numit Baby Care, care oferă alerte legate de temperatura bebeluşilor şi alte aspecte ale sănătăţii celor mici. A fost realizat şi un modul numit Simple Syrup, un glucometru uşor de ataşat la telefoanele Motorola și util pentru diabetici. În decembrie vedeam încă 3 module rezultate dintr-un astfel de hackaton, printre care şi un joystick, convertor audio şi un device asociat cu moda şi estetica.

Moto Mods

Evenimentul din San Francisco, detaliat în clipul de mai jos a inclus şi Moto Color, care emite sunete şi vibraţii atunci când "citeşte" culori şi e destinat pentru cei cu probleme de vedere. Etilotestul se numeşte ModCoholic şi detectează cantitatea de alcool din sânge, încercând apoi să găsească un taxi pentru utilizator. Există şi un mecanism de alimentare pe bază de energie solară, care oferă telefonului o încărcare completă după 10 ore de expunere la soare. El a primit de altfel și premiul cel mare la eveniment.

Motorola a pornit şi un parteneriat cu Indiegogo pentru a ajuta la dezvoltarea acestor accesorii. E un exemplu excelent de "AŞA DA" în lumea modularităţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×