Sony Xperia Honami și Sony Xperia Z comparate În noi fotografii ajunse pe web

1.330 ori
<b>Sony Xperia Honami și Sony Xperia Z comparate În noi fotografii ajunse pe web</b>Sony Xperia Honami a fost fotografiat din nou, acest cameraphone de 20 de megapixeli fiind comparat în imagini cu faimosul Sony Xperia Z. Terminalul cunoscut și drept i1 nu ar avea aceeași protecție contra apei și prafului pe care o are Xperia Z....

Sony Xperia Honami a fost fotografiat din nou, acest cameraphone de 20 de megapixeli fiind comparat în imagini cu faimosul Sony Xperia Z. Terminalul cunoscut și drept i1 nu ar avea aceeași protecție contra apei și prafului pe care o are Xperia Z.

După cum se vede și în imagini, Honami are un corp puțin mai lung decât Xperia Z, dar și un profil parcă puțin mai subțire. Cele două modele împart ecranul Full HD de 5 inch și remarcăm în imagini și un foarte interesant mod de cameră Augmented Reality. Prin intermediul acestuia veți putea adăuga în poze reale elemente fantastice, precum un dinozaur lângă o clădire sau alte lucruri de acest gen.

Sony Xperia Honami și Sony Xperia Z comparate În noi fotografii ajunse pe web

Tot în zona de opțiuni ale camerei găsim Superior Auto, o modalitate care reglează cameră la setările ideale pentru captura și avem la dispoziție și Social Live pentru socializare și partajarea pozelor. Sony Xperia i1 Honami va sosi cu un procesor Snapdragon 600 sau 800 probabil, un upgrade față de Snapdragon S4 Pro de pe Xperia Z. Mai interesantă este camera de 20 MP cu Sony G Lens și alte tehnologii de ultimă oră.

Sony Xperia Honami și Sony Xperia Z comparate În noi fotografii ajunse pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×