Noi probleme pentru Vertu după ce îşi schimbă CEO-ul pus în funcţie cu doar 3 luni în urmă

Autor:  | Publicat în:  Vertu 520 ori
<b>Noi probleme pentru Vertu după ce îşi schimbă CEO-ul pus în funcţie cu doar 3 luni în urmă</b>Vă informam &icirc;n toamna anului trecut legat de faptul că Vertu are acum drept proprietar o firmă din China&nbsp;şi odată cu această mutare a fost schimbat şi CEO-ul. &nbsp;Se pare că după doar 3 luni &icirc;n funcţie şi noul CEO, Billy...

Vă informam în toamna anului trecut legat de faptul că Vertu are acum drept proprietar o firmă din China şi odată cu această mutare a fost schimbat şi CEO-ul.  Se pare că după doar 3 luni în funcţie şi noul CEO, Billy Crotty părăseşte firma.

Investitorii privaţi din Hong Kong care deţin Vertu (Godin Holdings) au fost cei care l-au numit pe Crotty, care a părăsit brusc compania în ultimele zile. Între timp s-a şi produs o rocadă, Gordon Watson, vicepreşedinte pe vânzări şi marketing fiind noul CEO Vertu. De obicei o schimbare atât de rapidă de şef înseamnă probleme şi lipsa de viziune din partea companiei.

De-a lungul şefiei lui Crotty, Vertu şi-a pierdut un COO, vicepreşedintele de marketing, directorul de brand şi marketing şi chiar şeful de vânzări regionare în Orientul Mijlociu, o piaţă cheie pentru Vertu. Toate aceste posturi sunt în continuare neocupate, iar Vertu pare în derivă. Fostul CEO a promis cu ceva vreme în urmă că va păstra producţia handseturilor de lux în UK, dar acum cine mai poate garanta acest lucru?

Personal cred că viitorul nu arată prea bine pentru Vertu şi e nevoie de o minte luminată care să reorienteze strategia firmei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×