Vertu are un nou proprietar din China, iar CEO-ul său îşi dă demisia; O nouă direcţie pentru producătorul de telefoane de lux?

Autor:  | Publicat în:  Vertu 557 ori
<b>Vertu are un nou proprietar din China, iar CEO-ul său îşi dă demisia; O nouă direcţie pentru producătorul de telefoane de lux?</b>Vertu e probabil cel mai cunoscut brand de telefoane de lux din lume, iar azi aflăm că firma a fost v&acirc;ndută, iar CEO-ul Massimiliano Pogliani şi-a dat demisia. Nokia vindea Vertu către suedezii EQT din 2012, iar aceştia la r&acirc;ndul lor au...

Vertu e probabil cel mai cunoscut brand de telefoane de lux din lume, iar azi aflăm că firma a fost vândută, iar CEO-ul Massimiliano Pogliani şi-a dat demisia. Nokia vindea Vertu către suedezii EQT din 2012, iar aceştia la rândul lor au vândut compania celor de la Godin Holdings.

Aceasta este o firmă din Hong Kong, despre care se ştiu puţine lucruri, printre care şi faptul că au investitori privaţi ce nu au fost numiţi. Încă nu avem veşti despre valoarea tranzacţiei, care cu siguranţă a fost ridicată. Vertu a pornit de sub aripa Nokia şi în ultimii ani făcuse trecerea la Android şi dotări high end pe terminalele sale.

Max Pogliani s-a alăturat creatorului de handseturi de lux în funcţia de CMO (Chief Marketing Officer), venind de la Nestle Nespresso, iar apoi a ajuns CEO Vertu în 2013. Aceste schimbări importante în istoricul companiei vin la câteva săptămâni după anunţarea smartphone-ului New Signature Touch, o variantă evoluată de Signature Touch, cu un design în stil "gullwing" în spate. Capacele pentru sloturile SIM şi microSD se ridică exact ca uşile gullwing ale supermașinilor.

Handsetul foloseşte materiale premium precum titaniu, safir sau piele, iar preţul este unul ca de obicei la nivelul miilor de euro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×