Noi randări pentru o carcasă destinată lui Galaxy S8 prezintă un setup diferit al camerei foto; iată imaginile!

2.078 ori
<b>Noi randări pentru o carcasă destinată lui Galaxy S8 prezintă un setup diferit al camerei foto; iată imaginile!</b>Majoritatea imaginilor din ultima vreme ne-au prezentat o abordare cel puțin ciudată a celor de la Samsung în cazul camerei foto destinată lui Galaxy S8. Deși senzorul foto era plasat central, bliț-ul LED era integrat în partea extremă de sus a telefonulu

Mai toate imaginile cu Samsung Galaxy S8 din ultima vreme ne prezentau o abordare ciudată pentru poziționarea bliț-ului LED asociat camerei foto principale. Acest element era regăsit în partea extremă de sus pe spatele telefonului, locație deloc ingenioasă la prima vedere. Totuși, ieri vedeam prin intermediul unor randări create de către un designer chinez o altfel de abordare în cazul setup-ului foto, abordare care astăzi apare și într-o serie de imagini pentru o husă.

Carcasa Samsung Galaxy S8

În stilul clasic Samsung, pare a se merge într-un final spre integrarea bliț-ului LED chiar lânga camera foto, fiind plasat în partea stângă de această dată. Avem și senzorul de puls aici, iar în partea opusă am putea întâlni chiar un scanner de amprente. Ca elemente de conectivitate observăm aici portul USB Type-C la bază, difuzorul, microfonul și jack-ul audio 3.5 mm.

Carcasa Samsung Galaxy S8

Avem butoane fizice de volum, un buton power/unlock, dar și un al 4-lea buton ce ar putea fi asociat asistentului virtual Bixby. Așteptăm și autentificare pe bază de iris în cazul lui Galaxy S8 și după cum indică zvonurile ar urma să există două variante ale telefonului, ambele cu display curbat în stil Edge.

Carcasa Samsung Galaxy S8

Carcasa Samsung Galaxy S8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×