Şeful Samsung Mobile, DJ Koh promite un Galaxy Note 8 inovator, mai sigur şi mai bun

2.288 ori
<b>Şeful Samsung Mobile, DJ Koh promite un Galaxy Note 8 inovator, mai sigur şi mai bun</b>În ciuda zvonurilor anterioare care indicau faptul că sud-coreenii de la Samsung au de gând să renunțe la seria de terminale Galaxy Note, iată că astăzi chiar șeful companiei infirmă speculațiile. Acesta afirmă că succesorul lui Note 7 va fi mai invator

Conferinţa Samsung de ieri ne-a lămurit odată pentru totdeauna legat de cauzele problemelor lui Galaxy Note 7 şi am aflat şi că Galaxy S8 nu va veni la MWC 2017. Totuşi şeful Samsung Mobile a avut câteva cuvinte de spus şi despre Galaxy Note 8 şi perspectivele sale.

D. J. Koh a confirmat din nou că va exista succesor pentru Note 7, deşi existau surse la final de 2016 ce afirmau că seria se va stinge odată cu eşecul din toamnă. Mai aflăm şi că oficialul Samsung a promis că Note 8 va fi "mai sigur, mai bun şi foarte inovator". Trebuie amintit aici că domnul Koh face parte din echipa care a venit cu ideea primului stylus S Pen, deşi ştie ce vorbeşte.

E fascinant că după 6 generaţii de phablet cu stylus, încă nu există un rival care să împace şi ideea de flagship cu ecran mare şi un accesoriu competent de scris, desenat şi luat notiţe. Fanii seriei Note există în continuare şi se mulţumesc cu modele Note 4 sau Note 5 între timp. Aflam recent că asistentul virtual Bixby de pe Galaxy S8 ar urma să ajungă şi pe Note 8 şi că există perspectiva unui preţ cu 50% redus pentru cei care vor phabletul cel nou la toamnă şi au avut şi un Note 7 înainte.

IFA 2017 se anunţă interesant, mai ales dacă Note 8 va avea ecran 4K cum se zvoneşte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×