Samsung ar putea folosi o cameră principală singulară pe Galaxy S8 şi nu una duală

2.379 ori
<b>Samsung ar putea folosi o cameră principală singulară pe Galaxy S8 şi nu una duală</b>Cu toate că ultimele zvonuri păreau a indica faptul că Samsung va folosi o cameră foto duală pe modelul Galaxy S8, iată că astăzi își face apariția și o informație care sugerează în schimb că sud-coreenii vor opta din nou pentru un singur senzor foto

Atunci când au apărut primele zvonuri despre Galaxy S8 pe la mijlocul toamnei se discuta mult despre o cameră duală prezentă pe viitorul flagship. Acum, cele mai noi teorii despre viitorul model Samsung vorbesc despre o cameră singulară.

Galaxy s8

2016 a fost anul camerelor duale, cu flagshipuri ca LG G5, Huawei P9 şi iPhone 7 Plus promovând această abordare. Unele companii au propus chiar camere duale frontale şi unele au trecut şi la cameră VR deja. Între timp vice directorul Samsung Lee Jae-yong ar fi declarat că Galaxy S8 va veni cu "o cameră îmbunătăţită", dar fără vreun indiciu despre o cameră duală.

Surse de pe Weibo au sugerat în trecut că viitorul flagship ar include două camere în spate, dar acum sursele şi-au schimbat predicţiile, afirmând că Samsung ar putea renunţa la această idee sau să o ofere doar pe o variantă de S8. Alte zvonuri sugerează că Samsung ar integra ecrane de tip "edge" pe ambele variante de Galaxy S8, iar smartphone-ul mai mare ar fi cel cu cameră duală, după modelul iPhone 7 Plus.

Privim speculaţiile cu mare precauţie, mai ales că unele vorbesc şi despre înlăturarea butonului Home şi despre lansarea terminalului pilot în versiuni de 5.7 inch şi 6.2 inch, aceasta din urmă diagonală fiind parcă prea mare pentru un flagship. Companii ca Vivo, Xiaomi, Huawei şi Gionee au înţeles importanţa camerelor duale, iar o decizie diferită Samsung ar însemna fie că au încredere uriaşă în senzorul lor foto, fie că văd opţiunea dual camera ca un gimmick, ceea ce destul de des a şi fost pe handseturile rivale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×