Noi screenshoturi Google ne prezintă funcții ale lui Babel

1.133 ori
<b>Noi screenshoturi Google ne prezintă funcții ale lui Babel</b>Google Babel e pe buzele tuturor în această saptamana și după ce Facebook a făcut o mutare catre transformarea modului în care socializam pe Android, acum și Google va face una, tot pe zona de comunicare. Capturile de ecran pe care le vedeți în...

Google Babel e pe buzele tuturor în această saptamana și după ce Facebook a făcut o mutare catre transformarea modului în care socializam pe Android, acum și Google va face una, tot pe zona de comunicare. Capturile de ecran pe care le vedeți în acest articol au fost primite de către Techradar de la un angajat Google, deci par fi a reale.

Noul tool de comunicare de la Google folosește un sistem de mesagerie pe bază de thread-uri, care implică și thumbnailuri și are o grafică destul de jucăușă. Observăm și prezența unui număr mare de emoticoane, iar Google+ este integrat în experiența, astfel că puteți face trecerea imediat de la un chat în Babel la un Hangout în Google+. Puteți să conectați și contul Google+ la această experiență, astfel încât să trimiteți fotografii prin Google Talk.

Noi screenshoturi Google ne prezintă funcții ale lui Babel

Babel se vrea a fi un soi de unificare a lui Google Chat din Gmail și a lui Messenger din Google+ , iar cei de la Techradar, deși încântați de scăpare afirma că li se pare bizar că au fost contactați de un "angajat" Google, care nu folosește o adresă Gmail pentru mailul său. Se zvonește și că Google ar dori să cumpere si WhatsApp, eventual să îl integreze și pe el în Babel. Vom afla cu siguranță mai multe luna viitoare la Google I/O 2013.

Noi screenshoturi Google ne prezintă funcții ale lui Babel

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×