Noi smartphone-uri Sony Xperia primesc nume de cod de constelații: Pegasus, Aries și Leo

864 ori
<b>Noi smartphone-uri Sony Xperia primesc nume de cod de constelații: Pegasus, Aries și Leo</b>Sony a avut deja un an destul de prolific, lansând deja cel puțin o jumătate de duzină de telefoane în acest an, dar iată că ne pregătește noi modele. La urma urmei nu ne despart decât 2 luni de IFA 2014, unde și Samsung și probabil și LG vor...

Sony a avut deja un an destul de prolific, lansând deja cel puțin o jumătate de duzină de telefoane în acest an, dar iată că ne pregătește noi modele. La urma urmei nu ne despart decât 2 luni de IFA 2014, unde și Samsung și probabil și LG vor face anunțuri.

Noile modele Sony au deocamdată doar nume de cod, inspirate de constelații: Pegasus, Aries și Leo. Informațiile au fost postate pe Digi-Wo și Weibo, iar Leo ar urma să fieSony Xperia Z3 aparent. Aries va fiZ3 Compact, iar Pegasus rămâne doar un mister. Sony Xperia Z3 va sosi prin septembrie, ceea ce înseamnă că Z3 Compact va sosi și el până la finalul acestui an. Trebuie să menționez că sursa acestor informații are o reputație bună, deci probabil nu se înșeală.

Nu pot spune că sunt surprins să îl văd pe Xperia Z3 lansându-se atât de rapid, având în vedere în ce ritm au fost lansate Xperia Z1 și Z1 Compact față de Xperia Z, dar și Xperia Z2 față de Z1. Dacă îmi permiteți să speculez, cred că Xperia Z3 va trece de pragul de 20.7 megapixeli și ne va aduce un senzor nou.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×