Noi telefoane de la Sony Ericsson

1.497 ori
<b>Noi telefoane de la Sony Ericsson</b>Internetul, nesfarsita sursa de zvonuri ne aduce in prim-plan compania Sony Ericsson, care produce terminale pe banda, care mai de care mai nou si dotat cu cele mai tari inovatii din domeniul telefoniei mobile. Conform zvonurilor, terminalele din poza de...

Internetul, nesfarsita sursa de zvonuri ne aduce in prim-plan compania Sony Ericsson, care produce terminale pe banda, care mai de care mai noi si dotate cu cele mai tari inovatii din domeniul telefoniei mobile.

Conform zvonurilor, terminalele din poza de mai sus vor fi anuntate oficial de catre Sony Ericsson de abia luna viitoare. Cele 2 noi telefoane vor sosi etaland o reorganizare a tastelor, ambele fiind de asemenea dotate cu camere de 2 megapixeli. Primul model este cunoscut sub numele de Shinobu si suporta HSDPA, incluzand si un display QVGA de 2.4 inch. De remarcat este faptul ca acest terminal are doar 12.5 mm grosime.

Fratele mai gros al lui Shinobu este cunoscut drept Nicole, care va avea 13 mm grosime si va suporta WCDMA. Nicole este un telefon de tip candybar si are un display mai mic decat Shinobu, acesta avand doar 2.1 inch si o rezolutie de 176x200. Diferenta se poate simti si la capitolul pret, deoarece Shinobu va costa 550 de dolari , in timp ce Nicole va ajunge pana la 240 de dolari.

Sony Ericsson este o marca populara in Romania si nu m-as mira ca peste 2 - 3 luni sa vedem puse in vanzare aceste 2 modele, speram noi, la preturi accesibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×