Sony Xperia 2 scapă în noi imagini, vine la IFA 2019 cu acelaşi design ca Xperia 1, dar cu camera mutată

1.231 ori
<b>Sony Xperia 2 scapă în noi imagini, vine la IFA 2019 cu acelaşi design ca Xperia 1, dar cu camera mutată</b>Cum IFA 2019 începe săptămâna viitoare, era de aşteptat să vedem şi ceva scăpări din acea direcţie. Azi luăm contact cu Sony Xperia 2, care tocmai a ajuns pe web sub formă de imagini destul de credibile şi oarecum previzibile.

Cum IFA 2019 începe săptămâna viitoare, era de aşteptat să vedem şi ceva scăpări din acea direcţie. Azi luăm contact cu Sony Xperia 2, care tocmai a ajuns pe web sub formă de imagini destul de credibile şi oarecum previzibile.

Viitorul flagship Sony preia reţeta lui Xperia 1 şi face mici modificări. În continuare are un corp alungit şi îngust, probabil aspect 21:9, dar camera tripla a fost mutată. Nu se mai afla acum în centrul spatelui, ci lateral, urmând un trend adoptat şi de Samsung pe Note 10 recent. Sony a păstrat intacte locurile butoanelor de volum, Power şi cameră, dar şi cititorul de amprente.

Nu avem specificaţii deocamdată, dar sunt lesne de intuit. O scăpare din iulie oferă indicii că Xperia 2 are tot ecran 4K, deşi a existat şi o scăpare a unui aşa numit Xperia 1R , cu un ecran 5K (5040 x 2160 pixeli). Mă aştept la un CPU Snapdragon 855+ la interior, 8 sau 12 GB RAM şi de la 128 GB stocare în sus. Am putea avea şi o variantă 5G a acestui device, afirmő sursa scăpării.

Mi-ar plăcea ca acea cameră tripla să primească şi un senzor de 48 MP, după tripleta de senzori de 12 MP de pe Xperia 1, dar nu garantez că se va întâmpla. Până una alta, Sony are un eveniment programat la IFA 2019 pe 5 septembrie şi vom afla atunci ce şi cum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×