Variantele de stocare ale lui Huawei P30 şi P30 Pro apar online, împreună cu versiunile şi numele de cod

957 ori
<b>Variantele de stocare ale lui Huawei P30 şi P30 Pro apar online, împreună cu versiunile şi numele de cod</b>Cu doar câteva ore în urma Huawei P30 Pro apărea în testul de performanţă GeekBench, confirmând prezenţa procesorului Kirin 980 şi a celor 8 GB RAM la bord. Acum vedem noi liste de specificaţii pentru P30 şi P30 Pro, apărute

Cu doar câteva ore în urma Huawei P30 Pro apărea în testul de performanţă GeekBench, confirmând prezenţa procesorului Kirin 980 şi a celor 8 GB RAM la bord. Acum vedem noi liste de specificaţii pentru P30 şi P30 Pro, apărute la autorităţi de certificare din Taiwan şi Indonezia.

Huawei P30

În primul rând apare terminalul cu numele de cod ELE-L29, asociat lui Huawei P30. El va avea 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Modelul VOG-L29 este Huawei P30 Pro şi va sosi cu 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare. O a treia versiune apare pe listă, cu numele de cod MR-LX2, probabil Huawei P30 Lite, care ar trebui să vină cu o cameră triplă şi dotări high midrange.

Huawei P30

Toate cele 3 telefoane au primit aprobarea pentru utilizarea în reţele 4G, dar nici urmă de o versiune 5G. Poate şi pentru că Indonezia şi Taiwan nu au început să construiască infrastructura pentru reţele 5G. Recent am aflat că Huawei P30 Pro va aduce şi un mecanism periscop pentru zoom, integrat în camera sa principală.

Huawei P30

Ar trebui să aibă 3 camere în spate, plus un al patrulea senzor ToF. Ambele variante de P30 vor sosi pe negru, nuanţa Twilight, Aurora Blue şi vor avea cititorul de amprente integrat în ecran. Vor vedea lumina zilei în Paris pe 26 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×