Noi zvonuri despre motorul de căutare Apple apar, după ce o ofertă de job menționează "Apple Search"

611 ori
<b>Noi zvonuri despre motorul de căutare Apple apar, după ce o ofertă de job menționează "Apple Search"</b>Cam în fiecare an apar zvonuri despre faptul că Apple ar putea lansa un motor de căutare propriu care să rivalizeze cu cel Google. Dovezile concrete lipsesc de fiecare dată, dar azi aflăm date noi ale problemei. &nbsp; Se pare că Apple a postat o...

Cam în fiecare an apar zvonuri despre faptul că Apple ar putea lansa un motor de căutare propriu care să rivalizeze cu cel Google. Dovezile concrete lipsesc de fiecare dată, dar azi aflăm date noi ale problemei.

Se pare că Apple a postat o ofertă de job, care implică un project manager pe partea de inginerie, pentru un proiect numit "Apple Search". Jobul e poziționat în San Francisco și necesită un project manager care să administreze operațiunile backend pentru "o platformă de căutare care suporta sute de milioane de utilizatori". Anunțul pentru job menționează și că angajatul va "juca un rol în revoluționarea modului în care persoanele folosesc terminalele mobile și computerele".

E drept că Apple intra cam târziu în războiul motoarelor de căutare, fiind întrecuți până și de Microsoft, cu al său Bing, lansat în urmă cu 5 ani. Totuși, e cunoscut faptul că și atunci când lansează târziu un produs, Apple are succes cu el. De remarcat și că în 2012 Apple l-a angajat pe Willian Stasior, considerat un expert și guru al căutărilor, călit în poziții de top la AltaVista și Amazon.

De asemenea anul trecut a fost descoperit un bot care venea de la serverele Apple și se ocupa de crawling. Dacă adăugăm aici și Siri în ecuație, atunci ideea unui motor de căutare Apple începe să sune foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×