Noile display-uri ar putea dubla durata de viata a telefonului tau

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 935 ori
<b>Noile display-uri ar putea dubla durata de viata a telefonului tau</b>In secolul vitezei, putem fi vazuti mereu vorbind la telefon, trimitand SMS-uri sau chiar folosind terminalul mobil ca o lanterna, atunci cand este cazul. De vreme ce ne bazam atat de mult pe un astfel de terminal, va trebui sa gasim o metoda de a face...

In secolul vitezei, putem fi vazuti mereu vorbind la telefon, trimitand SMS-uri sau chiar folosind terminalul mobil ca o lanterna, atunci cand este cazul. De vreme ce ne bazam atat de mult pe un astfel de terminal, va trebui sa gasim o metoda de a face ca  bateria sa sa reziste mai mult timp.

Din fericire, compania Unipixel are o solutie pentru aceasta problema. La ora actuala 5% din lumina generata de un terminal mobil in sistem standard este folosita si pentru iluminarea displayului. Procentul este determinat de faptul ca lumina trece printr-o serie de filtre si polarizatoare pentru a crea imaginea pe care o vedeti pe ecran. Aceasta ineficienta afecteaza in mod direct durata de viata a bateriei, aceasta scazand dramatic.

Unipixel a creat un display iluminat cu ajutorul unor surse LED plasate pe marginile ecranului, fara a fi nevoie ca lumina sa treaca prin multiple filtre. Astfel ecranul telefonului dumnevoastra va fi mai luminos, iar bateria va rezista mai mult timp. Un prototip al unui astfel de display va fi disponibil pana la sfarsitul acestui an, dar asteptam cu nerabdare sa vedem si o aplicatie comerciala a inventiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×