Noile iPad Air și iPad mini cu ecran Retina, disponibile În curând prin Orange România

1.299 ori
<b>Noile iPad Air și iPad mini cu ecran Retina, disponibile În curând prin Orange România</b>După ce aseară Apple a prezentat noile tablete iPad Air și iPad Mini cu ecran retina, astăzi aflăm prin intermediul celor de la Orange că acestea vor fi prezente în curând în magazinele acestora din România, mai precis primul care va fi...

După ce aseară Apple a prezentat noile tablete iPad Air și iPad Mini cu ecran retina, astăzi aflăm prin intermediul celor de la Orange că acestea vor fi prezente în curând în magazinele acestora din România, mai precis primul care va fi disponibil este iPad Air în varianta cu Wi-Fi și 4G.

iPad Air va putea fi achiziționat începând cu 1 noiembrie, urmând ca modelul iPad mini cu ecran retina să fie disponibil la sfârșitul lunii noiembrie. Modelele de iPad vor putea fi cumpărate alături de planuri tarifare cu trafic de internet inclus, internet care poate ajunge la viteze de până la 75 Mbps datorită tehnologiei 4G implementate.

Noile iPad Air și iPad mini cu ecran Retina, disponibile În curând la Orange România

Specificațiile lui iPad Air includ un display Retina de 9.7 inch, cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, cameră foto de 5 megapixeli și un procesor Apple A7. Acesta cântărește 468 grame și măsoară doar 7.5 mm în grosime, fiind mai subțire cu 20% față de vechea generație. Aceeași rezoluție este prezentă și la noul iPad Mini, care dispune de un display de 7.9 inch și are o greutate de doar 331 de grame. De asemenea el vine cu un procesor Apple A7 și o cameră foto de 5 megapixeli. Așteptăm data de 1 noiembrie, zi în care cei de la Orange probabil vor organiza un eveniment de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×