iPhone X Plus în varianta machetă este comparat cu iPhone X! Vedem și variantele noi de 5.8 inch și 6.1 inch

1.241 ori
<b>iPhone X Plus în varianta machetă este comparat cu iPhone X! Vedem și variantele noi de 5.8 inch și 6.1 inch</b>Am ajuns la acel punct din sezonul leak-urilor de iPhone 2018 în care primim machete pentru aceste noi dispozitive. Astăzi vedem primele astfel de unități prin intermediul unui material video în care sunt comparate cu nimeni altul decât iPhone X

Ajungem iată astăzi și în acel punct din sezonul de leak-uri pentru iPhone-urile din 2018 în care privim asupra unor machete asociate noilor telefoane ce vin abia la toamnă. Descoperim prin intermediul publicației Macotakara.jp un material video hands-on în care apar machete scoase la imprimanta 3D pentru modelele iPhone X Plus (6.5 inch), iPhone 9 (6.1 inch), respectiv iPhone X2 (5.8 inch).

iPhone X vs iPhone X2

Rând pe rând în acest clip veți vedea comparate machetele mai sus menționate cu dispozitivul real iPhone X al cărui design servește drept punct de inspirație pentru toate. Aflăm că dimensiunile noului iPhone X2 cu diagonală de 5.8 inch vor rămâne neschimbate raportat la modelul de anul trecut și vedem cum actuala carcasă se potrivește de minune și pe machetă, astfel că modificările vor fi regăsite doar la interior.

iPhone X Plus vs iPhone 8 Plus

Trecem mai departe la iPhone X Plus, telefon așteptat cu o diagonală de 6.45 inch și care are în mare aceleași dimensiuni ca iPhone 8 Plus. Acesta va oferi un panou cu tehnologie OLED și carcasa sa va măsura 157.53 x 77.44 x 7.8 mm în grosime, în vreme ce iPhone 8 Plus pe de altă parte are următoarele măsurători: 158.4 x 78.1 x 7.5 mm în grosime.

Nu în ultimul rând avem comparația machetei de iPhone 9 (6.1 inch) cu iPhone X - acest telefon urmând a fi cel mai accesibil din noul trio datorită implementării unui ecran LCD clasic. Ca dimensiuni, macheta măsoară 150.91 x 75.72 x 8.47 mm în grosime, iar din câte vedem și în cazul de față se păstrează design-ul iPhone-ului aniversar. Acesta va fi singurul model din noul trio fără cameră duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×