Sony Xperia XZ2 Premium apare într-o variantă de culoare nouă numită Chrome Gold

1.311 ori
<b>Sony Xperia XZ2 Premium apare într-o variantă de culoare nouă numită Chrome Gold</b>În timp ce așteptăm lansarea comercială a smartphone-ului Sony Xperia XZ2 Premium, descoperim că japonezii pregătesc și o variantă de culoare mai deosebită pentru acest terminal și anume Chrome Gold. Această nuanță și-a făcut apariția

Pe neașteptate cei de la Sony au lansat în urmă cu 2 luni și smartphone-ul Xperia XZ2 Premium, un terminal ce adoptă noua linie de design, dar care cumva păstrează aspectul clasic 16:9 pentru ecranul 4K Ultra HD oferit la bord. Deși a trecut o perioadă bună de timp de la anunțul său oficial, în continuare dispozitivul se lasă așteptat în magazine - debut ce ar putea avea loc curând la un preț de 950 dolari aparent.

Între timp descoperim online o fotografie ce prezintă o variantă de culoare diferită față de cele prezentate inițial de către Sony, fiind vorba despre o nuanță numită Chrome Gold. Aceasta arată destul de bine prin această imagine și ar putea atrage ceva priviri ținând cont de sticla din spate care probabil va oferi reflexii arătoase în bătaia razelor de soare.

XZ2 Premium mai vine pe variantele Chrome Silver (argintiu-albastru), respectiv Chrome Black (negru) și dotările sale sunt tipice unui flagship de 2018: procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, cameră duală în spate, difuzoare stereo și baterie de 3540 mAh cu încărcare rapidă. Îl așteptăm și la noi în magazine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×