Samsung începe producţia în masă pentru procesorul Exynos 8890, debutul lui Galaxy S7 în ianuarie pare realizabil

699 ori
<b>Samsung începe producţia în masă pentru procesorul Exynos 8890, debutul lui Galaxy S7 în ianuarie pare realizabil</b>Azi avem două semnale puternice cu privire la anunţarea apropiată a lui Galaxy S7, sau cel puţin mai devreme dec&acirc;t generaţiile precedente de flagshipuri. &Icirc;nt&acirc;i am văzut cum a fost anunţat oficial chipsetul Snapdragon 820, iar acum...

Azi avem două semnale puternice cu privire la anunţarea apropiată a lui Galaxy S7, sau cel puţin mai devreme decât generaţiile precedente de flagshipuri. Întâi am văzut cum a fost anunţat oficial chipsetul Snapdragon 820, iar acum aflăm că Exynos 8890 a intrat în producţia în masă.

Iniţial aşteptările erau ca acest CPU să fie produs din luna decembrie, dar surse din Coreea de Sud dau drept sigur debutul producţiei la nivel industrial chiar din aceasta luna. Astfel, odată producţia pornită atât pentru acest chip, cât şi pentru Snapdragon 820, Samsung ar avea undă verde pentru un debut al lui Galaxy S7 la CES 2015 şi o punere în vânzare în februarie, să zicem.

Aceleaşi surse din industrie afirma că Samsung va livra în cantitate egală modelele noului flagship cu procesor Snapdragon 820 şi Exynos 8890. Acesta din urmă e cunoscut şi ca M1 sau Mongoose (nume de cod) şi va fi primul SoC Samsung cu core-uri custom. El e produs pe baza procesului de 14 nm FinFET şi foloseşte core-uri ARMv8 64 bit. Să nu vă miraţi dacă până la final de an vom fi copleşiţi de tabele comparative cu perfomanţele lui Exynos 8890, Snapdragon 820 şi Kirin 950, care mai nou e pe buzele tuturor în aceste zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×