Noile terminale Nexus pregătite de HTC ar putea purta numele de cod T50 și T55 (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  HTC 765 ori
<b>Noile terminale Nexus pregătite de HTC ar putea purta numele de cod T50 și T55 (Zvon)</b>Un zvon sosit ieri de pe platforma socială Weibo, ne prezenta posibilitatea ca producătorul taiwanez HTC să fie compania aleasă de către Google pentru dezvoltarea noilor smartphone-uri Nexus din 2016. Aparent, se pregătesc două terminale din...

Un zvon sosit ieri de pe platforma socială Weibo, ne prezenta posibilitatea ca producătorul taiwanez HTC să fie compania aleasă de către Google pentru dezvoltarea noilor smartphone-uri Nexus din 2016. Aparent, se pregătesc două terminale din categoria compact și phablet, cu display-uri de 5, respectiv 5.5 inch.

Astăzi, contul de Twitter @LlabTooFer vine cu detalii referitoare la numele de cod pe care cele două noi produse le-ar putea purta. Ei bine, în cazul modelului de 5 inch se va alege denumirea T50, pe când varianta cu display de 5.5 inch va purta denumirea T55, ambele făcând referire la diagonala ecranului.

Din păcate, acestea sunt singurele informații ajunse astăzi în presă, și pot fi doar niște simple presupuneri din partea dezvoltatorului de ROM-uri, LlabTooFer. Desigur, ne așteptăm ca seria de leak-uri să continue și în săptămânile ce urmează, moment în care am putea afla mai multe despre existența acestui acord dintre Google și HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×