Noile terminale Nexus din 2016 ar putea fi dezvoltate chiar de HTC; zvonul circulă pe rețelele sociale din China

Autor:  | Publicat în:  HTC 670 ori
<b>Noile terminale Nexus din 2016 ar putea fi dezvoltate chiar de HTC; zvonul circulă pe rețelele sociale din China</b>Situația celor de la HTC nu este una prea roz la ora actuală, și asta datorită lansărilor neinspirate de produse, cum a fost și cazul modelului One M9. Pe l&acirc;ngă varianta sa succesor pe care o așteptăm &icirc;n cadrul MWC 2016, s-ar părea...

Situația celor de la HTC nu este una prea roz la ora actuală, și asta datorită lansărilor neinspirate de produse, cum a fost și cazul modelului One M9. Pe lângă varianta sa succesor pe care o așteptăm în cadrul MWC 2016, s-ar părea că taiwanezii mai au un as în mânecă, și anume Google.

Potrivit unor discuții de pe platforma socială Weibo, HTC ar putea fi ales din nou drept partener pentru Google în dezvoltarea noii generații de terminale Nexus. Aparent, compania din spatele seriei One, va fi contractată atât pentru dezvoltarea versiunii compacte, dar și pentru cea a modelului phablet.

Noile terminale Nexus din 2016 ar putea fi dezvoltate chiar de HTC; zvonul circulă pe rețelele sociale din China

Din câte aflăm, Google dorește ca versiunea compactă sa aducă de această dată un display de 5 inch, iar modelul phablet să facă trecerea la o diagonală de 5.5 inch. Deși această afacere s-ar putea dovedi a fi foarte profitabilă pentru HTC, rămâne de văzut dacă într-adevăr zvonul se va adeveri, sau dimpotrivă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×