Nokia 1 apare în câteva fotografii reale cu o carcasă din policarbonat; adoptă platforma Android Go

1.216 ori
<b>Nokia 1 apare în câteva fotografii reale cu o carcasă din policarbonat; adoptă platforma Android Go</b>Printre numeroasele lansări de la CES 2018 mai dăm și de leak-uri asociate unor viitoare terminale mobile cum este cazul lui Nokia 1. Acest telefon ni se prezintă astăzi prin intermediul unor fotografii reale destul de credibile în care

Sosesc astăzi online și câteva fotografii ale celui mai accesibil smartphone Nokia din acest an și anume Nokia 1. Telefonul va face parte din programul Android One și din ce vedem aici avem de-a face cu o carcasă din policarbonat mat ce nu arată tocmai rău ținând de zona de preț din care face parte (fiind vehiculat prețul de doar 95 dolari).

Nokia 1

O singură cameră foto se află în spate alături de un bliț LED și central vedem plasat logo-ul companiei. Ca dotări se pare că vom primi un ecran cu rezoluție HD, 1 GB RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un procesor Qualcomm Snapdragon 212. Cel mai probabil în spate se regăsește un senzor de 5 megapixeli și asșteptați-vă aici la port microUSB v2.0 și jack audio.

Cât despre platforma Android Go, aceasta a fost anunțată oficial în primăvara lui 2017 și este destinată terminalelor low-end ce aduc 1 GB RAM sau chiar mai puțin. Se iau în calcul regiunile emergente și se pare că vor exista aduse la bord și versiuni speciale pentru aplicații ca YouTube, Chrome și altele cu scopul de a fi redus traficul de date.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×