Produse evoMAG.ro

Nokia 2608 anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.938 ori
<b>Nokia 2608 anuntat oficial</b>Nokia a anuntat ieri un nou telefon low-end CDMA, modelul 2608, un handset care impresioneaza mai degraba prin exteriorul sau de culoare fuchsia decat prin specificatii. Avem de-a face cu unul dintre acele telefoane simple, care permite...

Nokia a anuntat ieri un nou telefon low-end CDMA, modelul 2608, un handset care impresioneaza mai degraba prin exteriorul sau de culoare fuchsia decat prin specificatii.

Avem de-a face cu unul dintre acele telefoane simple, care permite receptionarea/efectuarea apelurilor si trimiterea/primirea mesajelor text in primul rand si apoi si restul functiilor. Nokia 2608 poate fi folosit si ca un modem si soseste cu radio FM, inregistrare vocala, o lanterna incorporata (functie flashlight) si o agenda mobila.

Handsetul va sosi in magazinele din toata lumea in primul trimestru al lui 2009, la un pret neanuntat inca. La prima vedere, l-am putea gasi in oferta oricarui operator, disponibil pe gratis, impreuna cu una abonament pe 2 ani cu tarife decente.

Sursa: GSM Dome

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×