Nokia 2608 anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.035 ori
<b>Nokia 2608 anuntat oficial</b>Nokia a anuntat ieri un nou telefon low-end CDMA, modelul 2608, un handset care impresioneaza mai degraba prin exteriorul sau de culoare fuchsia decat prin specificatii. Avem de-a face cu unul dintre acele telefoane simple, care permite...

Nokia a anuntat ieri un nou telefon low-end CDMA, modelul 2608, un handset care impresioneaza mai degraba prin exteriorul sau de culoare fuchsia decat prin specificatii.

Avem de-a face cu unul dintre acele telefoane simple, care permite receptionarea/efectuarea apelurilor si trimiterea/primirea mesajelor text in primul rand si apoi si restul functiilor. Nokia 2608 poate fi folosit si ca un modem si soseste cu radio FM, inregistrare vocala, o lanterna incorporata (functie flashlight) si o agenda mobila.

Handsetul va sosi in magazinele din toata lumea in primul trimestru al lui 2009, la un pret neanuntat inca. La prima vedere, l-am putea gasi in oferta oricarui operator, disponibil pe gratis, impreuna cu una abonament pe 2 ani cu tarife decente.

Sursa: GSM Dome

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×