Nokia 3555, testat de FCC si pe drum catre AT&T si T-Mobile

1.660 ori
<b>Nokia 3555, testat de FCC si pe drum catre AT&T si T-Mobile</b>La finalul lunii octombrie a anului trecut am vazut pentru prima oara telefonul Nokia 3555, dar iata ca acum primim in sfarsit mai multe detalii despre nou-venitul pe lista celor de la AT&T. Avem de-a face cu un telefon cu clapeta, un low-end 3G, prezent...

La finalul lunii octombrie a anului trecut am vazut pentru prima oara telefonul Nokia 3555, dar iata ca acum primim in sfarsit mai multe detalii despre nou-venitul pe lista celor de la AT&T.

Avem de-a face cu un telefon cu clapeta, un low-end 3G, prezent pe site-ul FCC si gata de a ajunge si in oferta T-Mobile. Operand in frecventa de 1700 MHz terminalul produs de finlandezi se adapteaza perfect standardelor locale de conectivitate din SUA entuziasmand fanii telefoanelor Nokia si publicatiile de specialitate. Singura problema care ramane este intarzierea celor de la T-Mobile in procesul de lansare a retelei 3G in SUA.

In vreme ce in Europa acest telefon ar fi fost un hit instant, in Asia el s-ar fi vandut in milioane de exemplare, dar in SUA handsetul necesita pregatiri, pentru o patrundere cat mai buna in randul publicului. Stim cu totii povestea retelelor 3G din sUA si a terminalelor Nokia 3G, care poposesc uneori si in tara tuturor posibilitatilor... Pe cand o infrastructura mai buna, AT&T?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×