Skype devine agresiv pe piata mobila

1.506 ori
<b>Skype devine agresiv pe piata mobila</b>Skype devine din nou subiect de stiri, dupa ce a folosit ocazia pricinuita de CES pentru a-si intari prezenta in industria mobila, prin lansari si parteneriate de marca. Skype a prezentat de asemenea o serie de noi terminale wireless si accesorii,...

Skype devine din nou subiect de stiri, dupa ce a folosit ocazia pricinuita de CES pentru a-si intari prezenta in industria mobila, prin lansari si parteneriate de marca.

Skype a prezentat de asemenea o serie de noi terminale wireless si accesorii, demonstrand si potentialul lui 3 Skypephone, un handset 3G destinat maselor, disponibil in Europa si Australia. Pe lista lansarilor Skype s-a aflat si headsetul stereo Freetalk Wireless, cu o raza de acoperire de 20 de metri, superior standardului Bluetooth. Nu trebuie sa uitam de faptul ca pana si celebra consola Sony suporta acum aplicatia VoIP Skype, dupa cum va informam intr-un articol anterior, alaturi de celebrul Sony Mylo.

Conform reprezentantilor Skype, Internet tabletul Nokia N810 este terminalul ideal pentru a rula aplicatia si serviciile asociate acesteia. Toate aceste lansari si anunturi ne indica extinderea orizonturilor unei companii considerate la inceput in industria mobila, in comparatie cu gigantii care o domina. Este logica aceasta extindere, de vreme ce compania are 246 de milioane de utilizatori, iar WiFi-ul devine tot mai ieftin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×